Skip to main content

FRAMFLYTTAD Dimmu Borgir Gävle - Föreläsning med Daray och Victor

FRAMFLYTTAD FÖRELÄSNING: På grund av rådande Coronaläge har vi fått skjuta denna föreläsning till efter sommaren. Det datum som nu står på arrangemanget är enbart temporärt och vi uppdaterar med nya faktiska datum på varje ort så snart de blivit bekräftade.

Studieförbundet Bilda erbjuder en föreläsningsturné med två av extremmetallens hårdast arbetande själar. Du kommer att få höra dem framföra låtar och ta del av deras tankar och erfarenheter från sina liv som musiker. Föreläsningarna är interaktiva så man som deltagare får ställa egna frågor. Denna föreläsning vänder sig inte bara till dig som är intresserad av extremmetal eller Dimmu Borgir i synnerhet, utan även i stor grad till dig som är intresserad av musik och musikbranschen överlag. Passa på att fördjupa dig vad livet som professionell musiker innebär. 

FÖRELÄSNINGENS INNEHÅLL:
– Hur de startade.
– Hur de arbetat med musiken för att nå sina mål.
– Spel- och övningsteknik.
– Studioinspelning – Tips inför och under arbetet med att spela in.
– Live – Förberedelser musikaliskt och mentalt.
– Erfarenheter från festivaler och turnéer.
– Replokalen vs. Turnébussen.
– Teamwork skills.

Då medlemmarna är från olika delar av världen kommer innehållet mestadels presenteras på engelska.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Band