Skip to main content

Samtaloteket: Så preppar du för existentiell kris och tvivel

Vad gör man egentligen när det oväntade oundvikliga händer och finns det något sätt att förbereda sig? I vårens Samtalotek utforskar vi tillsammans hur vi kan bli existentiella och emotionella preppers!

Det kan känns som att den ständigt lurar runt hörnet. Eller så dyker den bara upp helt oväntat: livskrisen. Studierna kanske misslyckas, eller jobbet. Tänk om relationen brister, eller jag aldrig hittar någon partner. Föräldrar blir äldre och vänner kommer och går.

Som skolpräst och författare till både andaktsböcker och existentiella romaner har Torgny arbetat med och väglett många människor under årens lopp. Vi ser fram emot en kväll som rustar oss att bättre hantera de svåra händelser som vi alla möter någon gång. Vad har vi för verktyg och vart kan vi vända oss när livet ställs på ända?

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Condeco
Västra Hamngatan 16
41117 GÖTEBORG

Mer inom Religion och tro