Skip to main content

Lära för att leda - Cirkelledarutbildning

Du som är ledare i en studiecirkel med Bilda är välkommen till en utbildningsdag där vi vill ge dig inspiration och verktyg för ditt ledarskap.

Här får du träffa andra ledare där vi tillsammans samtalar och reflekterar kring viktiga områden i ledaruppdraget. Vi tar upp ämnen som folkbildning, ledarskap, grupprocess och kommunikation.

Alla ledare i Bilda ska göra Bildas webbaserade grundutbildning. Detta för att få en introduk­tion och bli godkänd som ledare enligt folkbild­ningsrådets riktlinjer. Du som inte har gjort den kom­mer få möjlighet att göra den i slutet på kursdagen. Du som redan gjort den kommer istället att få mer information om vilka möjligheter som finns i Bilda. 

Här kan du göra den webbaserade grundutbildningen innan kursen!
Länk till grundutbildningen https://www.bilda.nu/cirkelledare

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Furulid Equmeniakyrkan
Badstrandsvägen 2
59132 MOTALA

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Cirkelledarutbildning