Skip to main content

MOD-Ledarutbildning

Nu erbjuder vi, studieförbundet Bilda och Sensus studieförbund, en ledarutbildning för dig som vill bli MOD-ledare och hålla såväl MOD-kurser, MOD-studiecirklar som andra sammankomster med mångfaldstema. Du får ta del av MOD:s ideologiska grund, de tematiska innehåll MOD består av, det processinriktade ledarskapet samt praktiska övningar för att rustas att hålla MODkurser. Varmt välkommen med din anmälan!

Utbildningens omfattning är totalt fyra dagar. Tre i process där vi genomför en MOD kurs samt reflekterar över ledarens roll och utmaningar. Vi har sedan lite eget arbete och avslutningsvis en uppföljningsdag som vi gemensamt sätter datum för.

 

Viktiga förkunskaper

Du har gått en MODkurs som deltagare samt har en vana att leda grupper i process.

En MODkurs kommer erbjudas innan denna ledarutbildning. Hör av dej vid intresse

 

För medarbetare i Bilda och Sensus:

Kontakta paulina.lindgren@bilda.nu  för Bilda och katharina.persson@sensus.se för Sensus.

 

Tider:

09:30-16 varje dag

 

Pris:

För externa deltagare: 6500 kr

För medlemsorganisationer 4000kr

OBS! Priset innefattar kursinnehållet samt fika och lunch alla dagar. Resor och logi bekostar och ordnar deltagaren själv!

Sista anmälningsdag är 19 februari.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Redbergskyrkan
Landerigatan 9
41670 GÖTEBORG

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Pedagogik och metodik