Skip to main content

Fiolkurs för vuxna

Det här är en kurs för dig som aldrig har rört en fiol förut, för dig som slutat spela men vill börja igen eller för dig som håller på med musik och vill testa något nytt.

Du kommer att få hjälp att komma igång med fiolspelandet. Du får också verktyg för att kunna fortsätta utveckla ditt spel på fritiden. Dina behov och erfarenheter kommer att forma kursens innehåll.

Om du inte har en egen fiol finns det möjlighet att hyra (dock begränsat antal). Meddela i anmälan!

Kursledaren

Lärare för kursen är Oskar Teljebäck, som har mångårig erfarenhet av fiolspel och jobbar som fiollärare i Västerbotten. Han har bland annat studerat fiolspelande på Malungs Folkhögskola, Birka Folkhögskola och utbildar sig till musiklärare på Umeå Universitet.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Umeå Bilda Tornet
Östra Rådhusgatan 2
90326 UMEÅ

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik

FOLK´APPELLA
  • Plats
    Stockholm, Stockholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 18:00 - 21:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer