Skip to main content

Samtalsgrupp utifrån boken "Därför sörjer jorden" av Peter Halldorf

Vad är en rimlig kristen hållning när klimatet skenar och jorden far illa? Välkommen till Rastplats Söder och Andreaskyrkan till en samtalsgrupp om Peter Halldorfs senaste bok.

Under tre tisdagskvällar i april kommer Mats Carlsson leda en samtalsgrupp utifrån ”Därför sörjer jorden” av Peter Halldorf. Halldorf vill bidra till en teologisk vision som kyrkan kan vara förankrad i när hon svarar och handlar i den klimatkris som just nu överskuggar alla annat i vår värld. I ”Därför sörjer jorden” pekar han på möjligheten att hitta hoppet och vägen framåt.

Samtalsgruppen pågår 19.30-20.30.

Innan dess är den som önskar också varmt välkommen att delta i ”Stillhetens mässa” kl. 18.00-18.45 med efterföljande fika.

Anmäl dig här senast 5 april.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Andreaskyrkan
Högbergsgatan 31A
11620 STOCKHOLM

Relaterat

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor