Skip to main content

Vox Ansgars - Körsång

En kör för dig som har viss körvana och vill sjunga flerstämmigt.

Vårterminen startar 16 januari kl 17.30.

Vox Ansgars är en kör för dig som har viss körvana och vill sjunga flerstämmigt. Du kanske har sjungit i Sångcompaniet och vill gå vidare. Du kanske har sjungit i kör som ung eller sjungit i olika sammanhang. I kören arbetar man förutom med själva sångerna också med sångtekniska övningar som utvecklar din röst och körens klang. Körens stämmor är sopran, alt, tenor och bas.

Kören sjunger en variationsrik repertoar med varierad svårighetsgrad. Det blir både gospel och Bach, ny musik såväl som traditionell körmusik. Glädjen i sången är alltid det viktigaste – att få sjunga – men kören kommer även att medverka i konserter.

Kören övar torsdagskvällar klockan 17.30-19.00 vid nio tillfällen per termin. Det kan alltså vara en kör för dig som har mer vilja än tid…

I vår är Eva Brindbergs Granath körledare för Vox Ansgars. Eva är ett musikaliskt energiknippe med en glädje som smittar av sig. Hon är utbildad till kör- och sångpedagog vid Musikhögskolan i Stockholm, leder Västerås manskör och jobbar med musik till vardags.

 

Lokalen är (oftast) Ansgarskyrkans kyrksal, Pettersbergsgatan 32.

Anmälan finns till höger.

Terminsavgiften på 750 kronor täcker omkostnader för körledare med mera och betalas till studieförbundet Bilda. Du får en faktura via e-post. Om du hellre vill ha en pappersfaktura i brevlådan hör du av dig till Anso Berg på studieförbundet Bilda: telefon 021-470 35 20, eller med mejl: anso.berg@bilda.nu

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Ansgarskyrkan, Västerås
Pettersbergsgatan 32
72463 VÄSTERÅS

Mer inom Musik

Mer inom Kör