Skip to main content

Svenska med sång - en dag för ledare

Välkommen till en kursdag i Svenska med sång! En satsning för språkinlärning och integration genom sång för nyanlända i Sverige. Dagen vänder sig till dig som är eller vill bli ledare för språkkörer, språkcaféer, sjung med ditt barn-grupper eller liknande verksamheter.

Under dagen vill vi inspirera ledare och erbjuda metodstöd för språkinlärning genom sång.

Kursen är kostnadsfri och vi bjuder på eftermiddagsfika och kvällsmat kl. 17 innan releasefesten. Anmäl dig här via webben senast 21 februari.

Klockan 18.00 avslutar vi dagen med en releasefest för nya ”Sjung språket”-sånger skrivna av Jan Mattsson och Andreas Andersson, utvecklat i en språkverkstad i samarbete mellan Bergsjöns församling och Örgryte församling. Du som deltagit under dagen uppmuntras till att bjuda in vänner och bekanta som då vill smaka på sångerna genom härlig allsång!

Svenska med sång är en gemensam satsning mellan Bilda och Equmeniakyrkan, i samarbete med Räddningsmissionen, Svenska kyrkan i Bergsjön och Örgryte samt Länstyrelserna. Har du frågor om Svenska med sång kan du kontakta Sofia Rosén: sofia.rosen@equmeniakyrkan.se.

Jan Mattson
Jan Mattsson, musikpedagog i Bergsjöns kyrka och i Rosa Huset, Lövgärdet. Pastor i Equmeniakyrkan. Musiker och kompositör.
Andreas Andersson
Andreas Andersson, musikpedagog i Bergsjöns kyrka, utbildad lärare i samhällskunskap och musik. Musiker och kompositör.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betlehemskyrkan
Erik Dahlbergsgatan 11B
41126 GÖTEBORG

Mer inom Språk