Skip to main content

SLUKs pilgrimsresa till Libanon sommaren 2020

Vi från SLUK vill med glädje presentera vår pilgrimsresa sommaren 2020. Vi har lovat er något riktigt speciellt då vi i SLUK för första gången, kommer att besöka Libanon. Under pilgrimsresan kommer vi bl.a. fira mässan och be tillsammans dagligen. Dessutom kommer vi att utforska allt som Libanon har att erbjuda.

Bra att veta innan du anmäler dig: du som deltagare ska vara beredd att delta på ungefär fyra förberedande möten inför resan. Där kommer du att få ta del av information, lära känna alla i gruppen och förbereda dig inför det vi kommer få uppleva i Libanon.
När du väljer att anmäla dig går du också med på resereglerna som du hittar här nedan. Betalningarna kommer att ske genom faktura som skickas hem till dig efter att du fått bekräftelse från oss på SLUK.

Vid frågor är man varmt välkommen att höra av sig till sluk@suk.se
Dany Kako dany.kako@suk.se 0762095914 eller till Gabriella Mait på gabriellamait@gmail.com

Innan anmälan, läs igenom reglerna för resan här

OBS! Eftersom det är begränsade platser kommer det att vara först till kvarn som gäller. Dock så prioriteras aktiva SLUK-medlemmar.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Johannes Paulus II Pastoralcentrum
Brunnsgränd 4
11130 STOCKHOLM

Mer inom Religion och tro