Skip to main content

SKRIV BARA SKRIV - Skellefteå

I samband med Littfest och Bokveckan i Umeå bjuder vi in till skrivarworkshop! Den perfekta uppladdningen inför årets litteraturfestival.

Kanske är du någon som redan har tydliga former för ditt skrivande men är i behov av inspiration och gemenskap för att ta ditt berättande vidare. Kanske har du bara små noteringar i marginalen på handlingslistan och vill utforska ditt skrivande. Oavsett förutsättningar och utgångspunkt är det här en workshop som passar dig som på olika sätt dras till det kreativa och skönlitterära skrivandet. Skriv bara skriv är en workshop där vi lägger fokus på skaparglädje och på det praktiska skrivandet; vi gör skrivövningar, läser andra för att inspireras och för att föra in våra texter i nya banor.

Hanna Hörnberg är utbildad skrivpedagog via Skurups folkhögskola samt litteraturvetare via Högskolan i Halmstad. Hon har sedan tidigare hållit skrivarkurser och workshops för vuxna såväl som för barn och unga. Som skrivpedagog vill hon att alla deltagare efter avslutad kurs eller workshop ska ha kunnat producera nytt textmaterial att på egen hand arbeta vidare med. Hanna Hörnberg är född och uppvuxen i Västerbotten och nyligen tillbakaflyttad tillsammans med sin familj, efter många år boende i Varberg.

Anmälan är bindande! Sjukintyg krävs vid avanmälan. Administrativ avgift på 100 kr utgår oavsett.
Läs mer om villkoren här: https://www.bilda.nu/om-studieforbundet-bilda/anmalningsvillkor

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skellefteå Bildalokalen Stationsgatan
Stationsgatan 15
93131 SKELLEFTEÅ

Mer inom Litteratur