Skip to main content

Soul Children - Kids Gathering i Växjö, 6-9 åringar

Soul Children Gathering i Växjö lördagen den 21 mars Välkommen med på en härlig kördag för barn och ungdomar, 21 mars i Ulriksbergskyrkan, Växjö. Vi kommer ha tre olika spår under dagen: Soul Kids för 6-9-åringar, Soul Children för 10-16-åringar och ledarspår för alla ledare.

Du kan komma tillsammans med din kör eller som ensam deltagare, kanske tillsammans med några kompisar. Under dagen kommer vi sjunga mycket tillsammans, umgås med varandra och ha kul. Dagen avslutas med en konsert där vi sjunger sånger som vi lärt oss under dagen.

Kostnad för hela dagen är 100 kronor.

Så här ser schemat ut:

9:30 Saft, kaffe o fralla

10:00 Övning

12:00 Lunch

13:00 Övning

17:00 Korv med bröd

18:00 Konsert

 

Anmäl dig via bilda.nu

Obs! glöm ej fylla i eventuell specialkost samt om fakturan ska skickas till annan adress – till exempel den kör du tillhör.

Anmäl varje barn och notera om någon annan betalar fakturan.

 

Vill du anmäla en kör går det bra att kontakta Amanda, amanda.lindlof@bilda.nu med barnens namn, adress samt fullständiga personnummer och eventuell fakturaadress.

  

Värdar för dagen
Anette Eidenskog, Ulriksbergskyrkan Växjö
Anna-Maria Toftgård, Missionskyrkan Värnamo
Jonas Nilsson, Svenska Kyrkan Växjö

 

Arrangörer: Gospelverkstaden sydost, Soul Children Sverige, Kyrkorna tillsammans Växjö, Bilda

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Ulriksbergskyrkan
Ulriksbergspromenaden 46
35246 VÄXJÖ

Mer inom Musik

Mer inom Kör