Skip to main content

Folkmusikkören Tradidá - Linköping

Tradidá Linköping

Plats: Tegelbruksgatan 11, Linköping (stadsdelen Tannefors)

Ledare: Marie Länne Persson

Tid: 19.00 – 20.45

Startdatum: Torsdagen 6 februari, 7 tillfällen, varannan vecka

Kursavgift: 600kr

Folkmusikkören Tradidá finns sedan 2018 i både Linköping och Kisa. Kören är också en kurs i folklig sång där olika röster sjunger både unisont, i växelsång och i stämmor. Arrangemangen, som är skrivna av körens ledare Marie Länne Persson, lärs in på gehör. Tradidá leker med rytmer och klanger, slipar både hörsel och röster, jobbar med texter och uttal och har det både svettigt, svängigt och svinkul! Repertoaren är folkliga visor, urgamla och nygjorda!

Du som vill vara med bör ha viss sångarvana, men behöver inte ha sjungit i kör tidigare. Du bör helt enkelt kunna sjunga ungefär de toner du tänkt dig – och vara beredd på att jobba på att bli ännu bättre på det.

 

Välkomna att sjunga tillsammans!

Marie Länne Persson: Sångerska, musiker och arrangör inom genren folkmusik med egen tradition från Småland och Östergötland. Lång erfarenhet som musiker (Sågskära, Blåqvint, Bessman, LännePersson&Siljat), pedagog (rytmikpedagog, undervisar i folklig sång och repertoar vid Lunnevads Folkhögskola), teatermusiker (Smålands Musik & Teater, Västanå Teater), arrangör (brasskvintett, sång mm). Leder även Slaka Balladforum och är författare till boken Källan i Slaka, en bok om svensk folkmusik 2014.

 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik