Skip to main content

Popitoppkören 19:30 våren 2020 med Susanne Fellbrink

Popitoppkören är en körkurs för alla sångglada som gillar att sjunga poplåtar som legat eller ligger på topplistorna. Pop i topp helt enkelt!

Mestadels svenska hits, men inte bara. Vi använder inga noter utan Susanne lär ut alla stämmor på gehör under repetitionerna. Du kommer även att kunna lyssna på dina stämmor i en app om du vill träna mer hemma.

Dag: Måndag
Tid: 19:30
Plats: Kyrkans Hus
Pris: 990:-

Repdatum:
Mars: 2, 9, 16, 23, 30
April: 6, (13 uppehåll) 20, 27
Maj: 4, 11, 18, 25 samt avslutningskonserten i Tonhallen med känd gästartist den 31/5.

– Jag har så många olika erfarenheter som jag vill dela med mig av och det finns inget som gör mig så glad som när jag märker att jag kan smitta av mig av min energi och sångglädje till andra. Musik och att sjunga är fantastiskt på alla sätt och vis, inte minst för hälsan och det känns extra roligt att starta en kör där vi sjunger en hel del på svenska. Jag skriver all min egen musik på svenska och jag tycker att man får en helt annan känsla i sången när man sjunger på sitt modersmål. Och är svenska inte ens modersmål så är det ett roligt sätt att lära sig ett nytt språk på, säger Susanne Fellbrink, grundare av Popitoppkören och körledare i densamma.

Vill du bli en popitopp-köris i vår så klickar du på gröna knappen ”anmäl dig” här bredvid.

Läs mer om Popitoppkören på popitoppkören.se

Du är varmt välkommen!
Hälsningar
Susanne Fellbrink & Studieförbundet Bilda Mitt

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Englaporten
Södra Järnvägsgatan 25
85237 SUNDSVALL

Mer inom Musik

FOLK´APPELLA
 • Plats
  Stockholm, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:00 - 21:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
FOLK´APPELLA
 • Plats
  Uppsala, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:00 - 21:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer

Mer inom Kör