Skip to main content

Grundkurs för piano

 

Jag heter Urban, jag tog examen från Göteborg musikhögskola 1995 och är anställd vid Malmö Opera Orkester sedan 1995.

 

Musik är ett vackert språk, ett bra sätt att få en lycklig barndom och ett bra liv. Det är mitt nöje att få nya kinesiska vänner och lära er spela piano och att komma nära och känna musik.

Jag ska lära ut grunder i musiken, notläsning och grunden för att spela piano, försöka att få er intresserade av och njuta av musik. Vi kommer att ha lektion varje måndag, en timme per lektion som grupp. Efter varje lektion måste ni också öva själva hemma. Var inte blyg, berätta för mig hur ni övar hemma och alla era tankar om det. Efter mina lektioner ska ni kunna grunden för notläsning och att spela piano.

Samtidigt kommer jag också att försöka bedöma talang. Musik är inte bara piano, elever kan också ha talang för andra instrument eller sång. Det ska bli mitt nöje att lyssna upp musikvägen till er och er själva och visa hur ni kan gå vidare.

Jag hoppas att ni ska finna glädje i min undervisning och ert musicerande.

Kursen kostar 80-130 kr per timme, beroende på hur många deltagare det är i gruppen.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Kulturhuset Havanna
Bokgatan 16
21434 MALMÖ

Mer inom Musik