Skip to main content
Söker du något speciellt? Använd våra filter för bättre sökresultat! Börja sök

Kallad 2020 - Ledarkonferens

Välkommen till en ledarkonferens om att rotas djupare för att också finna modet att dela evangeliet med andra i en tid som denna.

Den 20-22 mars 2020 är du inbjuden till Kallad. Det är en konferens för ledare från olika samfund och bakgrunder med den gemensamma längtan att få vara med och leda den unga generationen till ett liv med Jesus, att de ska få viktiga och kärleksfulla möten med honom som förvandlar och är hoppet! Det som händer i den unga generationen idag kommer att synas i samhället imorgon. Där har du som ledare ett stort, viktigt och ärofyllt uppdrag att vara en trygg och rotad troende att ta rygg på.

Genom undervisning, seminarier, gudstjänster, tillbedjan och samtal i olika former tror vi att det här blir en helg som du kommer att kunna ta med dig in i din roll som ledare. Oavsett om du jobbar som anställd eller volontär i ditt sammanhang är du viktig för att unga ska få se vad det innebär att leva som kallad, med mod att gå och rötter att stå på. Vad innebär det att rotas djupare för att också finna modet att dela evangeliet i en tid som denna?

NÄR? 20-22 mars 2020

VAR? Örebro, Filadelfiakyrkan

FÖR VEM? För dig som ideell eller anställd ledare med ett hjärta för uppgiften att leda unga.

MER INFO? www.kallad.nu
KONTAKT OM EVENTET? Mejla till info@kallad.nu

ARRANGÖRER: Konferensen Kallad är ett samarbete mellan Pingst Ung, Equmenia, Akademi för Ledarskap och Teologi, Livets Ord, EFK, Frälsningsarmén, KRIK, SAU, Reach, Salt och Ny generation i samverkan med Studieförbundet Bilda.

AVGIFT
Vi har en pristrappa. Med andra ord: ju tidigare du bestämmer dig, desto billigare blir det! Se mer av vad som ingår i priset på www.kallad.nu

Early Bird! Fram till 15 januari: 300 kronor
Från 16 jan till 29 februari: 400 kronor
Från 1 mars fram till konferensstart: 500 kronor

Avgiften faktureras via e-post.

Välkommen med din anmälan!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Filadelfiakyrkan Örebro
Slottsgatan 16
70361 ÖREBRO

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Pedagogik och metodik