Skip to main content

Angelägna samtal - Män, vänskap, kärlek och sårbarhet

Hur ofta pratar män om känslor och tankar kring vänskap, kärlek och sårbarhet? Finns det forum för män att samtala om mansideal och normer? Finns det förväntningar på hur en man ska vara och agera?

Möt Kenneth Nilsson, kommunstyrelsens ordförande, Björn Cedersjö, pensionerad etiklärare, Beston Kalefa, ungdomscoach på Tegelbruket och Peter Kempe, församlingspedagog i Olaus Petri; i ett samtal

på temat män, vänskap, kärlek och sårbarhet. Samtalet leds av Jonatan Arenius och samtalsfrågorna och idén kommer från jämlikhetsstiftelsen Make Equals material Killmiddag. Samtalet sker i samband med utställningen Memberement av Cecilia Jansson och Geoffrey Chadsey.

Vi tar Swish och kontanter, betalning sker på plats.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Örebro konsthall
Olaigatan 17B
70135 ÖREBRO

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor