Skip to main content

Brodera Mera! Brodera på stickat

Gillar du att brodera? Vill du pröva på att brodera på stickat? Gillar du att träffa, inspireras och inspirera andra handarbetare i trevlig miljö? En avkopplande, kreativ dag helt enkelt. Då kan detta vara något för dig! Vi prövar på att brodera på stickat med olika tekniker.

Vi börjar dagen med en kopp kaffe medan vi planerar dagens arbete. Vi broderar på stickade provlappar som man sedan kan sy ihop till handledvärmare, pannband eller använda som applikation.

Vi prövar på att brodera på stickat med olika tekniker som passar stickat och filtat. Vi leker med färg, textur och form. Nålar, saxar och garn att brodera med och lite olika pynt finns såklart. Under dagens gång visar jag olika stygn, tips och trix. Dagen avslutas med att vi beundrar våra verk! Både nybörjare och erfarna är välkomna!

Vi bjuder på fika under dagen, men lunch får du själv stå för. För medhavd lunch finns microugnar på plats. Det finns också ett rikt utbud av trevliga lunchställen om man hellre vill gå ut och äta lunch.

Pris: 350:-
Sista anmälningsdag: 5 oktober 2019.
Anmälan är bindande.

Välkomstbrev med faktura kommer på posten.

Välkommen!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Studieförbundet Bilda Karlstad
Drottninggatan 40
65225 KARLSTAD

Mer inom Hantverk

Mer inom Textilslöjd