Skip to main content

Littfesta med oss!

För sjätte året samverkar vi med Littfest i Umeå, Sveriges största litteraturfestival som i år blir helt digital. Bilda bjuder på ett brett utbud av livesända samtal, föreläsningar och workshop.

Upplev den annars slutsålda litteraturfestivalen direkt på skärmen hemma. Ta del av författarsamtal om att tro för att förstå eller om att välja vad för slags liv man vill leva, poddspecial, bokcirkel-live, workshop om hur man går från ilska till handlning, grubbelcafé, textrespons och mycket mer.

Bokveckan

Programpunkter 15 – 21 mars. Under hela bokveckan bjuder vi in till flera olika arrangemang. För anmälan till de olika arrangemangen, klicka på varje arrangemangs länk och anmäl dig!

Littfest

Programpunkter lördag 18 – 20 mars. Under Littfest är vi medarrangörer till flera olika seminarier. Klicka på länken under varje programpunkt för att att se hur du tar del av seminariet.

Från ilska till handling – Lev! 18 mars kl 18:00-20:00, Digitalt på Zoom

Med Sara Lidmans starka engagemang som inspirationskälla lär vi oss hur vi själva kan agera och skapa förändring i samhället idag. I denna workshop får du lära dig mer om Sara Lidman som talare men också släppa ut vår egen inre aktivist genom att prova på att ­skriva ­opinionsbildande texter.

Anmäl dig och läs mer här

Kontakt

Bilda Nord

Norrbottens län, Västerbottens län samt delar av Västernorrlands län (Örnsköldsviks, Sollefteå, Kramfors och Härnösands kommun).

Du kanske också är intresserad av

Starta bokcirkel

Starta bokcirkel

Vare sig du gillar fackböcker eller skönlitteratur blir läsningen roligare och perspektiven vidgas i samtalet med andra. Vi kan stötta din bokcirkel med böcker (gäller vid längre samarbeten), samtalsunderlag och tips på kommande litteraturevenemang.