Skip to main content

Littfesta med oss!

För sjätte året samverkar vi med Littfest och Bokveckan i Umeå, Sveriges största litteraturfestival som i år blir helt digital. Bilda bjuder på ett brett utbud av livesända samtal, föreläsningar och workshop. Allt under bokveckan är dessutom gratis att delta i.

Upplev den annars slutsålda litteraturfestivalen direkt på skärmen hemma. Ta del av författarsamtal om att tro för att förstå eller om att välja vad för slags liv man vill leva, poddspecial, bokcirkel-live, workshop om hur man går från ilska till handlning, grubbelcafé, textrespons och mycket mer.

Littfest är helt digital och sänds via ”Littfest-TV”. Tillgång till Littfest-TV kostar 100 kronor, för möjlighet att se alla programpunkter som sänds under festivalen den 18-20 mars.

Information och biljetter: Biljettcentrum.com.

Bokveckan

Programpunkter 15 – 21 mars. Under hela bokveckan bjuder vi in till flera olika arrangemang som alla är gratis förutom workshopen. För att ta del av de olika arrangemangen, klicka på varje arrangemangs länk för att se!

Littfest

Programpunkter lördag 18 – 20 mars. Under Littfest är vi medarrangörer till flera olika seminarier. Du behöver Littfest-TV pass för att kunna se seminarierna. Klicka på länken under varje programpunkt för att läsa mer och köpa biljett.

Kontakt

Bilda Nord

Norrbottens län, Västerbottens län samt delar av Västernorrlands län (Örnsköldsviks, Sollefteå, Kramfors och Härnösands kommun).

Du kanske också är intresserad av

Starta bokcirkel

Starta bokcirkel

Vare sig du gillar fackböcker eller skönlitteratur blir läsningen roligare och perspektiven vidgas i samtalet med andra. Vi kan stötta din bokcirkel med böcker (gäller vid längre samarbeten), samtalsunderlag och tips på kommande litteraturevenemang.