Skip to main content

Nu finns replokaler i Örebro

Uppdaterad:

S-huset är vårt rephus som ligger centralt i Örebro. Just nu finns flera lediga replokaler med fin akustik, bra skydd mot ljudläckage och utrustning av högre kvalitet.

En av våra replokaler fungerar som utrustad replokal, den kan användas av flera band och bokas enkelt i en Google kalender. Vi har även fem övningsrum som fungerar utmärkt för till exempel trummisar att öva i.

För att få repa i Bildas replokaler behöver ni starta en studiecirkel där minst tre personer är aktiva. Detta hjälper vi er med när vi ses! Det kravet har vi eftersom vi är en folkbildningsorganisation där all vår verksamhet går runt med hjälp av bidrag från stat, kommun och landsting. Detta gör det också möjligt för oss att erbjuda replokaler till låga priser så att det blir mer tillgängligt!

Kostnad per band och månad från 600 kr.

Er studiecirkel innebär också en mängd fördelar. Ni får möjlighet att spela på konserter och festivaler. Tillgång att boka produktionsreplokaler. Låna utrustning. Vi anordnar många seminarier, föreläsningar & clinics inom musikområdet under året.

Vi hjälper också till med coachning, PR och organisering. Vi har kontakter till inspelningsstudios och tekniker för mixning och mastering.

Dessutom kan ni hyra PA och backline från oss och även släpkärra när det är dags att åka ut på gig!

Vårt mål är att vara med hela vägen från replokalen och ut i världen!

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Genom oss får ditt band bra förutsättningar att utvecklas med hjälp av engagerad och kunnig personal.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band