Skip to main content

S-huset – Replokal Örebro

Uppdaterad:

S-huset är vårt rephus som ligger centralt i Örebro. Här finns 16 replokaler med fin akustik, bra skydd mot ljudläckage och utrustning av högre kvalitet än vad de flesta liknande replokaler har.

En av replokalerna fungerar dessutom som utrustad replokal som kan användas av flera band, där man bokar sin tid i en Google kalender. Vi har även 5 st övningsrum som fungerar utmärkt för t.ex. trummisar att öva i.

För att få repa i Bildas replokaler behöver ni starta en studiecirkel där minst 3 personer är aktiva. Det kravet har vi eftersom vi finansierar vår verksamhet med hjälp av bidrag från stat, kommun och landsting. Det gör det möjligt för oss att erbjuda replokaler till låga priser.

Kostnad per band och månad från 600 kr.

Er studiecirkel innebär också en mängd fördelar. Ni får chansen att spela på riktiga scener, produktionsreplokaler, möjlighet att spela på konserter och festivaler. Vi anordnar seminarier, föreläsningar, clinics och driver även musikskolor för er som vill lära er att spela ännu bättre.

Vi hjälper också till med coachning, PR och organisering av gig så att ert band får chansen att visa vad ni går för! Vi har kontakter till studios för att spela in era låtar och ni kan också låna vår videokamera för att själva spela in när ni repar eller på konserter.

Dessutom kan ni hyra PA och backline från oss när ni behöver det till ett gig till exempel.

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Genom oss får ditt band bra förutsättningar att utvecklas med hjälp av engagerad och kunnig personal.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band