Skip to main content

Replokaler – Bilda Luleå

Uppdaterad:

Välkommen till våra lokaler i centrala Luleå! Hos oss hittar du fem replokaler som är utrustade med trummor, gitarrförstärkare, basförstärkare, och ljudanläggning. Vi har även ett konferensrum som går att använda för föreläsningar, workshops, och möten.

Vill du lära dig DJ:a? Vi erbjuder möjlighet att öva på vår rigg som består av en Pioneer DJM 850 k, två Pioneer CDJ 850 k, och PA.

När du samarbetar med oss, till exempel genom att starta en studiecirkel, kan du även låna instrument och teknisk utrustning. Vi arrangerar dessutom fortlöpande workshops inom bland annat musikskapande, arrangörskap och DIY.

Hur funkar det?

För att få tillgång till våra replokaler måste ni vara minst tre personer som startar en studiecirkel hos oss. En studiecirkel i musik är så enkelt som att ni några gånger per år rapporterar in till oss hur ofta ni har repat. Ni bokar själva in era reptider i en kalender.

Öppettider i replokalen

Måndag & Onsdag: 17:00 – 07:00 Tisdag & Torsdag: 17:00 – 07:00 Fredag: 16:00 – 24:00 Helger: hela dygnet

Vad kostar det?

Studiecirkeln ger er en subventionerad (billigare) replokalshyra. Replokalerna kostar då 200 kr per person och månad. 100 kronor om du är 18 år eller yngre. Kontakta oss om ni är intresserade av att repa hos oss!

Hyr utrustning

Om ni gör ett arrangemang och vill samarbeta med oss så hyr vi ut allt från förstärkare till trumset, högtalare, mickar, stativ, och mixerbord.

Att göra ett arrangemang i samarbete med Bilda innebär kortfattat att det på något sätt måste framgå att ni samarbetar med oss, som till exempel att vår logga finns med på er affisch, flyer eller programblad, eller att det står ”i samarbete med Bilda” på ert Facebookevent. Svårare än så är det inte.

 

Frågor, funderingar, eller intresserad av att hyra en replokal? Kontakta oss!

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Genom oss får ditt band bra förutsättningar att utvecklas med hjälp av engagerad och kunnig personal.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band