Skip to main content

Ungdomens Hus i Uppsala

Här kan du läsa mer om vad som händer på Ungdomens Hus. Fler arrangemang publiceras löpande så håll utkik!

ImproJam

Under fyra kvällar i höst får du testa på improvisationsteater tillsammans med improproffsen på Mind Melt. Både för dig som har sysslat med improvisationsteater förut och för dig som är helt ny. Och även du som bara vill komma och titta på är såklart också välkommen!

Syntjunta

Syntjuntan är för dig som tycker att det är tråkigt att alltid skapa musik ensam på kammaren. Juntan ses varje måndag i Ungdomens Hus spelrum och består av producenter i alla åldrar som inspirerar och umgås och tipsar varandra i ljudproduktion. Kanske dyker det också upp en spännande gäst? Av pandemi-skäl är vi uppdelade i två pass, 15-18 och 18-21. Det kan funka att vara med på båda i mån av plats. Läs mer i länkarna nedan.

På gång på Ungdomens Hus i höst

Electrojuntan – kvällspasset DISTANS! FULLT!

Electrojuntan – kvällspasset DISTANS! FULLT!

OBS! Just nu är Electrojuntan på distans i Zoom. Anmäl dig och skicka ett mejl så får du zoomlänk! OBS! Denna studiecirkel är just nu full. Men vi tar emot nya anmälningar som intresseanmälan utifall vi kan utöka cirkeln i framtiden.

 • Plats
  Uppsala kommun, Uppsala län
 • Datum
  Pågående
 • Tillfällen
  Måndag 15:00 - 18:00
 • Tillfällen
  15 tillfällen
Läs mer
ImproJam nr 4

ImproJam nr 4

I improJam får DU möjligheten att stå på scen och improvisera! Kom lätta upp höstmörket med improvisationsteater under fyra kvällar på Ungdomens Hus i höst.

 • Plats
  Uppsala, Uppsala kommun
 • Datum
  Kommande
 • Tillfällen
  Tisdag 19:30 - 21:15
Läs mer

Vad brinner du för?

Har du ett intresse eller en idé du vill få hjälp att utveckla? Det kan vara allt från matlagning och stadsodling till att dj:a eller spela teater. Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång!

Läs artikel om Ungdomens hus