Skip to main content

Spela i band – Bilda Sydväst

Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band i Västra Götaland, Halland -och Skåne län. Det du behöver göra för att få ta del av våra erbjudanden är att rapportera ditt band som en studiecirkel i Bilda.

Hos oss kan ni som anslutet band/grupp:

Låna teknik

Med studiecirkel i Bilda kan du få låna ljus, PA samt en portabel inspelningsutrustning (Zoom R16).

Clinics, workshops och föreläsningar efter dina behov

Våra föreläsningar, workshops och clinics skapar vi antingen efter ett behov vi själva sett finns inom våra studiecirklar eller efter ett behov som uttryckts från någon av våra cirkelledare. Din nära kontakt med Bilda-konsulenten ger oss stora möjligheter att forma verksamhet utifrån dig och ditt bands behov.

Spelningar

Vi har nationella spelerbjudanden som våra band kan ta del av samt arrangerar ibland även spelningar inom regionen. Det kan handla om allt från lokala scener till utlandsgig.

Inspelning

Vi ger er möjlighet att dokumentera er musik genom att tipsa er om en bra studio till ett vettigt pris. Det finns även möjlighet att låna Bildas egna portabla inspelningsutrustning.

Ekonomiskt stöd till ditt projekt/din cirkel

Detta anpassas såklart till dina behov. Kanske behöver du turnéstöd, stöd till replokal eller annat.

Marknadsföring

Vi hjälper er med att ta ett schysst bandfoto, att formulera en bra bandbiografi/beskrivning samt att trycka affischer.

Våra konsulenters expertis

Alla musikkonsulenter hos Bilda har lång erfarenhet av livespelningar, rep, turnéer, inspelningar och musikbranschen. Tveka inte att boka in ett bandmöte med din konsulent om ni vill ha tips och råd. Eller bjud in din konsulent till repan för att få feedback!

Obs! Ovanstående erbjudanden kan variera beroende på vilket län du befinner dig i

 

Replokaler

I Göteborg har vi replokaler på två olika adresser, tre stycken i Kviberg och en i Majorna. I Kviberg har vi även en hiphopstudio. I Malmö har vi replokaler på Hiphopcentralen samt i Bildas nystartade verksamhetshus Havanna.

Med studiecirkel i Bilda får du hyra dessa till förmånliga priser

Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Bilda Sydväst

Västra Götalands län, Hallands län och Skåne län.

Du kanske också är intresserad av

Spela i band – Bilda Mitt

Spela i band – Bilda Mitt

Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band i Gävleborgs län, Dalarnas län samt delar av Västernorrlands län. Det du behöver göra för att få ta del av våra erbjudanden är att rapportera ditt band som en studiecirkel i Bilda.