Skip to main content
Just nu upplever vi störningar gällande anmälan till vissa arrangemang. Tack för ditt tålamod vid eventuella problem!

Live at Heart

Sedan ett par år är vi medarrangör till showcase-festivalen Live at Heart som arrangeras i Örebro varje år.

Personer som lyssnar på ett band som spelar på en scen.

Vårt bidrag till festivalen varierar men brukar bestå i att vi ansvarar för en scen där band anslutna till oss får möjlighet att spela. Festivalen har också ett gediget seminarieprogram där vi bidrar. Ett stående inslag brukar också vara Diaserter – Bildas koncept för dialog och konsert på scen.

2018 spelade 18 Bildaband på Live at Heart och vi arrangerade Diaserter med Christian Kjellvander, Ane Brun och Anna Stadling.

– Live at Heart är en fantastisk plattform och mötesplats för band och musikälskare på olika nivåer. För oss är det väldigt roligt att kunna ge de band som är en del av vår verksamhet möjlighet att vara med på en stor och internationell musikfestival. Vi kan också bidra både med bra framträdanden och intressanta samtal, säger Sara Thorstensson, Utvecklingsansvarig för Kultur.

Besök Live at Hearts webbplats

www.liveatheart.se

Fler samarbeten, projekt och initiativ

Spela i band – Bilda Sydväst

Spela i band – Bilda Sydväst

Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band i Västra Götaland, Halland -och Skåne län. Det du behöver göra för att få ta del av våra erbjudanden är att rapportera ditt band som en studiecirkel i Bilda.