Skip to main content

#digistämman

En digital musikfestival för och av folkmusiker, där vi livesänder ett stort antal konserter och låtworkshops med frilansande folkmusiker som på olika sätt är drabbade av Corona-pandemin.

 

Insamling

Alla frilansande musiker som deltar i digistämman får ett minimigage för sitt jobb, utöver detta gör vi också en insamling där beloppet oavkortat kommer delas solidariskt emellan de musiker som deltar i satsningen.

För att stödja det fria kulturlivet och de folkmusiker som är med och skapar #digistämman kan du swisha valfritt bidrag till:  1231123637 och ange meddelandet ”#digistämman 2020” eller använd QR- koden nedan.

Samverka

Du vet väl att det går alldeles utmärkt att lära varandra låtar via plattformar såsom Skype, Zoom etc? Kanske är det läge att starta en studiecirkel med några du inte spelat med innan? Kontakta oss på Bilda så kan vi hjälpa dig komma igång!

Är du frilansande folkmusiker och intresserad av att vara med?

Kolla in vår informationsfil nedan om de generella förutsättningarna (dessa kan ändras och variera beroende på förutsättningarna) och kontakta sedan havanna@bilda.nu

QR-kod för digistämman 2020

Donera med Paypal

Nu har vi även möjlighet att ta emot donationer via Paypal. Tryck på den gula knappen nedan för att donera. Tack på förhand!

Kommande arr