Skip to main content

digiSTÄMMAN

En digital musikfestival för och av folkmusiker.

Livesändning
Under de närmaste veckorna kommer Studieförbundet Bilda att livesända ett stort antal konserter och låtworkshops med frilansande folkmusiker som på olika sätt är drabbade av pandemin.

För information om livesändningar, följ våra kanaler:
Bilda Folk på Facebook 
Bilda Malmö på Facebook
Bilda Göteborg på Facebook 

Insamling
Alla frilansande musiker som deltar i digiSTÄMMAN får ett minimigage för sitt jobb, utöver detta gör vi också en insamling där beloppet oavkortat kommer delas solidariskt emellan de musiker som deltar i satsningen.

För att stödja det fria kulturlivet och de folkmusiker som är med och skapar digiSTÄMMAN kan du swisha valfritt bidrag till:  1231123637 och ange meddelandet ”digistämman 2020” eller använd QR- koden nedan.

Samverka
Du vet väl att det går alldeles utmärkt att lära varandra låtar via plattformar såsom Skype, Zoom etc? Kanske är det läge att starta en studiecirkel med några du inte spelat med innan? Kontakta oss på Bilda så kan vi hjälpa dig komma igång!

Är du frilansande folkmusiker och intresserad av att vara med?
Kolla in vår informationsfil nedan om de generella förutsättningarna (dessa kan ändras och variera beroende på förutsättningarna) och kontakta sedan havanna@bilda.nu