Skip to main content

Spela i band – Bilda Sydväst

Uppdaterad:

Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band i Västra Götaland, Halland -och Skåne län. Det du behöver göra för att få ta del av våra erbjudanden är att rapportera ditt band som en studiecirkel i Bilda.

Är ni intresserade av att ansluta ert band till Bilda? Hör av dig till oss så sätter vi igång! Vi kan hjälpa till med coachning, replokaler, speltillfällen och annat.

Hos oss kan ni som anslutet band/grupp:

Låna teknik

Med studiecirkel i Bilda kan du få låna ljus, PA samt en portabel inspelningsutrustning (Zoom R16).

Clinics, workshops och föreläsningar efter dina behov

Våra föreläsningar, workshops och clinics skapar vi antingen efter ett behov vi själva sett finns inom våra studiecirklar eller efter ett behov som uttryckts från någon av våra cirkelledare. Din nära kontakt med Bildas verksamhetsutvecklare ger oss stora möjligheter att forma verksamhet utifrån dig och ditt bands behov.

Spelningar

Vi har nationella spelerbjudanden som våra band kan ta del av samt arrangerar ibland även spelningar inom regionen. Det kan handla om allt från lokala scener till utlandsgig.

Inspelning

Vi tipsar gärna om bra studios där ni kan dokumentera er musik till ett vettigt pris. Det finns även möjlighet att låna Bildas egna portabla inspelningsutrustning.

Vi är glada över att kunna meddela att Bilda inlett ett samarbete med välrenommerade Top Floor Studios i Göteborg. Alla anslutna band/grupper får nu 20% rabatt vid bokning.

Ekonomiskt stöd till ditt projekt/din cirkel

Detta anpassas såklart till dina behov. Kanske behöver du turnéstöd, stöd till replokal eller annat.

Marknadsföring

Vi hjälper er med att ta ett schysst bandfoto, att formulera en bra bandbiografi/beskrivning samt att trycka affischer.

Våra verksamhetsutvecklares expertis

Alla verksamhetsutvecklare inom musik hos Bilda har lång erfarenhet av livespelningar, rep, turnéer, inspelningar och musikbranschen. Tveka inte att boka in ett bandmöte med din kontaktperson om ni vill ha tips och råd. Eller bjud in till repan för att få feedback!

Obs! Ovanstående erbjudanden kan variera beroende på vilket län du befinner dig i

 

Replokaler

I Göteborg har vi replokaler i Kvibergs regementsområde. I Kviberg har vi även en hiphopstudio och en danslokal.  Med studiecirkel i Bilda får du hyra dessa till förmånliga priser.

 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Bilda Sydväst

Västra Götalands län, Hallands län och Skåne län.