Skip to main content

Spela i band – Bilda Mitt

Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band i Jämtlands län, Gävleborgs län, Dalarnas län samt delar av Västernorrlands län (Sundsvall, Timrå och Ånge kommuner). Det du behöver göra för att få ta del av våra erbjudanden är att rapportera ditt band som en studiecirkel i Bilda.

Clinics, workshops och föreläsningar efter dina behov

Våra föreläsningar, workshops och clinics skapar vi antingen efter ett behov vi själva sett finns inom våra studiecirklar eller efter ett behov som uttryckts från någon av våra cirkelledare. Din nära kontakt med verksamhetsutvecklaren ger oss stora möjligheter att forma verksamhet utifrån dig och ditt bands behov.

Spelningar

Vi har nationella spelerbjudanden som våra band kan ta del av samt arrangerar ibland även spelningar inom regionen. Det kan handla om allt från lokala scener till utlandsgig.

Inspelning

Vi ger er möjlighet att spela in er musik i vår professionella och bokningsbara musikstudio i Söderhamn. Detta gäller för alla band som är anslutna till Bilda. Studion kan bokas med eller utan studiotekniker. Boka Bildas studio när ni behöver den!

Osäker på hur man gör? Inga problem, då kör vi en grundkurs i studioteknik eller ljudteknisk utbildning för er i cirkelform, dagtid eller kvällar. Kontakta din verksamhetsutvecklare för mer info.

Ekonomiskt stöd till ditt projekt/din cirkel

Detta anpassas såklart till dina behov. Kanske behöver du turnéstöd, stöd till replokal eller annat.

Våra verksamhetsutvecklares expertis

Alla musikverksamhetsutvecklare hos Bilda har lång erfarenhet av livespelningar, rep, turnéer, inspelningar och musikbranschen. Tveka inte att boka in ett bandmöte med din verksamhetsutvecklare om ni vill ha tips och råd. Eller bjud in din verksamhetsutvecklare till repan för att få feedback!

Obs! Ovanstående erbjudanden kan variera beroende på vilket län du befinner dig i.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Bilda Mitt

Jämtlands län, Gävleborgs län, Dalarnas län samt delar av Västernorrlands län (Sundsvall, Timrå och Ånge kommun).

Du kanske också är intresserad av

Spela i band – Bilda Sydväst

Spela i band – Bilda Sydväst

Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band i Västra Götaland, Halland -och Skåne län. Det du behöver göra för att få ta del av våra erbjudanden är att rapportera ditt band som en studiecirkel i Bilda.

Gig

Gig

Söker du eller ditt band spelningar? Här hittar du en lista över konsertarrangörer som vi samverkar med.