Skip to main content

CrAfter Work Örebro

Uppdaterad:

CrAfter Work är ett tillfälle att vara kreativ tillsammans med andra. Alla är välkomna, oavsett om du kallar det du gör för pyssel, hantverk eller konst – eller ingenting eftersom du inte har kommit igång än!

Vi träffas för att skapa, inspirera varandra och umgås. Ta med dig ditt handarbete eller idé och häng på. Det gör inget om du inte har något projekt eller handarbete på gång, vi kommer se till att det finns lite material och verktyg att arbeta med. Det är också helt ok att komma och bara komma för att fika och umgås!

Gå med i vår Facebook-grupp där vi lägger upp information om kommande träffar och tipsar om liknande arrangemang! Du kan också scrolla ner för att se kommande träffar!

 

Häng med på ett Crafter Work

Gillar du att skapa?

Gillar du att skapa?

Idag behöver vi kanske mer än någonsin det handfasta skapandet – konst, handarbete, hantverk, slöjd. Bilda jobbar för att ge för att ge fler möjlighet att skapa och för att hitta mötesplatser med utrymme för hantverk och samtal.

Se allt Bilda gör inom hantverk

Fler samarbeten, projekt och initiativ

Bildas helgtips
  • Projekt och initiativ

Bildas helgtips

Jul och ledighet. Här listar vi tips på aktiviteter både ute och inne när du är ledig. Passa på att göra något som du inte brukar göra!

Hantverk i Karlstad
  • Projekt och initiativ

Hantverk i Karlstad

Är du intresserad av hantverk? Du kanske tycker om att sy, sticka och måla, eller vill lära dig nåltova eller binda böcker?