Skip to main content

Katakomb – Replokal Uppsala

Uppdaterad:

I Missionskyrkan i Uppsala finns fullt utrustade replokaler i toppskick. Replokalerna är byggda för att alla, oavsett fysiska eller psykiska hinder, ska kunna använda dem. Vi vill ge möjlighet för fler att spela musik och växa tillsammans med andra.

I Katakomb finns totalt fem replokaler. Repa 3,4 och 5 har två gitarrförstärkare, basförstärkare, synth eller stagepiano, PA med 2-3 sångmickar och trumset. I anslutning till repa 5 finns en studio. Studion kan bokas efter utbildning av Bilda, eller tillsammans med en av Bilda godkänd ljudtekniker.

Det finns även ett rum för musikproduktion i garageband (repa 1). Dessutom finns en mindre replokal med ett litet trumset och små förstärkare (repa 2). Lämpligt för grupper som inte är så många och/eller gärna repar med lägre ljudnivå.

Alla repor går att nå med hiss. De är bokningsbara kl 8:00–21:30 måndag-torsdag och 8:00–16:30 på fredagar. Repa 5 får bokas max 2 tillfällen åt gången.

Rabatterade priser för Bilda-band

Band som har en studiecirkel i Bilda kan hyra replokalerna till rabatterade priser.

  • Repa 1: 40 kr/h (ord. pris: 100 kr/h)
  • Repa 2-5: 50 kr/h (ord. pris: 125 kr/h)
  • Repa 5 med studio: 100 kr/h (250 kr/h)

Priserna gäller band som har en studiecirkel genom Bilda. Band där fler än hälften av medlemmarna är tjejer repar gratis den första månaden.

Kontakt och bokning

Kontakta Ewa Wikström om du är intresserad av att nyttja replokalerna eller om du har frågor. Se även Uppsala Missionskyrkas hemsida.

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Genom oss får ditt band bra förutsättningar att utvecklas med hjälp av engagerad och kunnig personal.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band