Skip to main content

We are voice

We Are Voice musiktjänst ger körer tillgång till en bred katalog med både moderna poplåtar och klassiska köralster. Genom ett samarbete med We Are Voice får körer anslutna till oss tillgång till tjänsten.

We Are Voice är ett verktyg för både gruppen och körledaren för att få tag på musik, ladda upp egen musik och kommunicera med varandra.

Vi ser detta som ett bra hjälpmedel för körledare och körmedlemmar och har därför ingått ett samarbete där medlemmar i körer anslutna till oss får tillgång till tjänsten.

We Are Voice musiktjänst ger tillgång till en bred katalog med både moderna poplåtar och klassiska köralster. Arrangemangen presenteras både genom separata stämmor och synkade noter som anpassas efter din skärm. Man kan lyssna på musik i katalogen men även lägga till egen musik genom My Player.

Använd gratis fram till 9 augusti

I rådande tider då många körrep och konserter ställs in vill vi kunna erbjuda ett digitalt sätt för oss alla att fortfarande kunna sjunga och hålla igång kören. We Are Voice är en tjänst som kan underlätta för körer att fortsätta öva, digitalt och på distans. Håll igång din körverksamhet med det digitala verktyget We Are Voice – fritt fram till den 9 augusti 2020 för dig som samverkar med Bilda. Använd dig av koden TDSN för att gå med i Studieförbundet Bildas grupp.

Hur fungerar det?

Som medlem i en kör ansluten till oss får du och din kör använda tjänsten till ett rabatterat pris.

Kontaktpersoner

Om du vill börja använda We Are Voice kan du ta kontakt med din kontaktperson eller någon av kontaktpersonerna nedan. Om din kör inte är ansluten till oss kan de också hjälpa dig vidare.

Bilda Nord

Norrbottens län, Västerbottens län samt delar av Västernorrlands län (Örnsköldsviks, Sollefteå, Kramfors och Härnösands kommun).

Bilda Mitt

Jämtlands län, Gävleborgs län, Dalarnas län samt delar av Västernorrlands län (Sundsvall, Timrå och Ånge kommun).

Bilda Svealand

Värmlands län, Örebro län, Västmanlands län och Södermanlands län.

Bilda Öst

Stockholms län, Uppsala län och Gotlands län.

Bilda Sydöst

Östergötlands län, Jönkö­pings län, Kronobergs län, Kalmar län och Blekinge län.

Bilda Sydväst

Västra Götalands län, Hallands län och Skåne län.

Frågor och svar

Vad är My Player?

My Player är en funktion i tjänsten där du själv både kan ladda upp egen musik i form av noter/text och ljudfiler. Du kan också skapa spellistor med både egen och musiktjänstens musik som du sedan kan dela med din grupp.

Vem kan se den musik som jag laddar upp?

Den musik du laddar upp kan du välja att dela med den eller de grupper som du är med i.

Hur är det med upphovsrätten?

Upphovsrätten är en förutsättning för att de som skapar musik ska kunna få ersättning för det, därför är We Are Voice en betaltjänst. We Are Voice ersätter alla kreatörer som bidrar med musiken.

Kan jag publicera mina låtar i musiktjänsten?

Om du laddar upp musiken i My Player är den bara tillgänglig för din stängda grupp. Du kan kontakta We Are Voice på kontakt@wearevoice.se om du vill publicera din musik så att fler får del av den.

Vem kontaktar man om man behöver hjälp?

Har ni frågor om appen så klickar ni på Profil/Hjälp och sedan trycker ni på kontakta kundtjänst. Eller så mailar ni till support@wearevoice.se

Kan allt göras i telefonen eller surfplattan?

Alla funktioner i appen göras i telefonen eller surfplattan. Man kan även ladda upp låtar till My Player och hantera sitt abonnemang via datorn. Det
gör man på app.wearevoice.se

Kan man ladda ned noter?

Man kommer kunna ladda ner noter i pdf-format. Funktionen kommer under våren 2019.

Hur får vi del av erbjudandet för Bilda-körer?

Samverkar din kör med Bilda kan ni få instruktioner från er kontaktperson på Bilda eller någon av kontaktpersonerna nedan.

Vår kör är inte anslutna till Bilda. Kan vi ändå få tillgång till tjänsten?

Erbjudandet gäller endast körer som samverkar med Bilda. Kontakta någon av kontaktpersonerna nedan om ni vill börja samverka med oss.