Skip to main content

Vox Kids

Vox Kids är en kör för barn födda 2009-2012. Kören sjunger sånt som är kul och som man mår bra av! Det viktigaste är alltid sångglädjen! Kören kommer även att medverka i konserter.

Vox Kids har intensivt roliga övningar på måndagar vid nio tillfällen per termin. Det finns två olika grupper, på två tider:

  • Måndagar 17.00-17.45 (start HT 2020)
  • Måndagar 18.00-18.45 (start HT 2020)

Körledare är Ingela Johnsdotter Omnell, som har jobbat med barn och musik i hela sitt liv och som bubblar av energi för att få sprida sångglädjen vidare! Det är inga inträdesprov, men ett begränsat antal platser.

Platsen för övningarna är Ansgarskyrkan på Pettersbergsgatan 32. Lokalen är en trappa upp i Ansgarsgården just intill kyrkan . Gruppen som startar 17.00 använder den bortre ingången, märkt ”Expedition” och föräldrar kan vänta en trappa ner om de vill. Gruppen som startar 18.00 använder den främre ingången, märkt ”Ansgarsgården” och föräldrar kan vänta utanför körlokalen om de vill.

Terminsavgiften är 690 kronor. Du får en faktura via e-post. Om du vill ha en pappersfaktura i brevlådan hör du av dig till oss på Bilda.

Anmälan gör du nedan där aktuella grupper visas.

Frågor? Kontakta oss på Bilda, 019-601 53 50. Eller kontakta Anso Berg direkt, kontaktinfo här på sidan.

Läs om Vox Kids på Ansgarskyrkans hemsida.

Aktuella grupper