Skip to main content

SoulVoices

SoulVoices är tre körer för barn och vuxna, samtliga under ledning av sång-, kör-, och musikpedagogen Millan Holm.

SoulVoices 6-8 år
En häftig barnkör för alla barn mellan 6-8 år. Vi kommer jobba med massor av sång, rörelser och sjunger en härlig blandning av pop, gospel, schlagers, moderna hits, musikal och sånger ur Disney mm. Här övar vi upp barnens tonsäkerhet, dynamik, textning och inlevelse.

SoulVoices 9-12 år
En häftig barnkör för alla kids mellan 9-12 år. Vi kommer jobba med massor av sång, rörelser och sjunger en härlig blandning av pop, gospel, schlagers, moderna hits, musikal och sånger ur Disney mm. Här övar vi upp tonsäkerhet, dynamik, textning och inlevelse.

SoulVoices 20 +
Kören vänder sig till dig från 20 år och uppåt och som älskar att sjunga, har viss sångvana eller mer erfarenhet. Här jobbar vi med att utveckla rösten genom enklare sångteknik, stämsång och uttryck med inspirerande musik inom genrerna pop, soul och gospel. Sång ska vara lustfyllt och ge glädje och det önskar vi du ska få i denna härliga gemenskap.

Kursupplägg
Kurserna startar tors 29 augusti och är upplagda på 12 kurstillfällen varav 10 repetitionstillfällen och kurstillfälle 11 och 12 är genrep och konsert. Uppehåll V.44.

Plats
Gräshagskyrkan
Lovisagatan 10
554 72 JÖNKÖPING

Avslutningskonsert
Vi har vår avslutningskonsert söndag den 17 november kl.17.00 på KFUM Ungdomens Hus i Jönköping tillsammans med vårt liveband med mycket professionella och svängiga musiker.

Körledare
Millan Holm är utbildad sångpedagog och musiklärare vid Musikhögskolan i Göteborg och har sedan examen 1997 varit verksam som sångpedagog samt har mångårig erfarenhet som körledare. Frilansar som sångerska och sångpedagog samt med körkonceptet SoulVoices i samarbete med Studieförbundet Bilda, Jönköping.