Skip to main content

Samtal om skapande och textförfattande

Samtalsserie mellan Dennis Lyxzén (Refused/INSVN) och andra musiker, ljudtekniker, låtskrivare, med flera. Först ut i samtalsserien möter Dennis Peder Stenberg från Umeåbaserade bandet Deportees för att i ett livestreamat samtal prata om textförfattande.

Under samtalet kommer Dennis och Peder (från Grammis- och P3 Guldbelönade bandet Deportees, aktuella med nya albumet All future) att beröra ämnen som hur de arbetar fram sina texter, vart de hittar inspiration och idéer, hur de hittade sin egen röst i textförfattandet, hur det är att skriva på olika språk och texters betydelse i musik. Det kommer att bli ett personligt, roligt och underhållande samtal i ca 40 minuter. Efteråt kommer de även att svara på frågor i ca 20 minuter. Missa inte det!

När: Onsdag 3 Juni
Tid: Kl 18:00 – 19:00
Vart: I din dator, streamat via Facebook-event via den här länken: https://www.facebook.com/events/720497382029394/

Öppet för alla att delta!

_______________

Om samtalsserien: Till hösten kommer Dennis Lyxzén fortsätta ha samtal med musiker, ljudtekniker, låtskrivare och andra personer som jobbar med musik. Samtalen kommer att handla om turnéliv, skivbolag, studioerfarenheter, DIY och kreativitet.

Om Dennis Lyxzén: Dennis är sångare, musiker och låtskrivare från Umeå som har spelat musik sedan slutet av 80-talet. Han har varit frontfigur i flera band varav de mest kända är Refused, The (internationl) Noise Conspiracy och INVSN. Han har medverkat på över 40 skivsläpp, varit med och drivit två skivbolag och outtröttligt turnerat runt om i hela världen.