Skip to main content

Min plats i livet – Intresseanmälan

Vad är meningen med livet? En fråga som ständigt ställs men som ändå inte kan ställas nog många gånger.

Visst är det lätt hänt att en fastnar i de konkreta, påtagliga, vardagliga problemen i ens liv? Lätt att fastna i de såväl stora som små detaljerna kring det som begränsar eller oroar oss. Vart ska jag bo? Borde jag byta jobb? Varför är jag så trött hela tiden? Det är ju trots allt det som påverkar dig och styr vilken riktning du tar i livet. Det som bestämmer vem du är och hur du mår.

Eller?

Ibland kan det finnas en mening i att stanna upp och börja fråga dig själv vad som ger just ditt liv MENING. Men innan dess är det värt att komma underfund med dig själv vad som är MENING – för just dig. Du kanske inte når svaret med en gång. Men med tålamod och rätt verktyg så kan alla hitta dit.

Dessa verktyg kan enligt många delas upp i 3 olika områden:

  • Att ge
  • Gemenskap
  • Livsuppgift

Utifrån dessa punkter så kommer Linn Fjällmo Vestin under en 30 minuter lång monolog försöka sig på att förklara allt det som inte går att förklara. Ställa alla de svåra frågorna som kanske inte går att besvara. Och då allra främst den största frågan av de alla; Vad är meningen med livet?

Efteråt är det ni som publik som bjuds in att samtala och diskutera kring de förklaringar och svar som just ni sitter på. En garanterat intressant, utvecklande kväll fylld av toppklassig scenkonst och spännande samtal.

Monologen bygger på Spännande samtal som tidigare arrangerats i Sundsvall och som var mycket uppskattade.

Linn Fjällmo Vestin

Linn är scenkonstnär, producent, poet och coach. ”Det jag gör är helt enkelt att skriva och stå på scen. Med ett mål. Med texter och scenkonst som inte bara ska kännas, utan också påverka.” Tillsammans med Bilda har Linn tidigare arrangerat ”Spännande samtal”.

Nedan hittar du intresseanmälan till våra tre kvällar med Linn samt lokalinformation.

Lokaler

Östersund 22/10

Tingshuset, Samuel Permans Gata 13, 831 31 Östersund. Se kartlänk.

Mora 23/10

Mora Parken, Parkvägen 1, 792 37 Mora. Se kartlänk.

Gävle 24/10

Musikhuset, Kyrkogatan 32, 803 11 Gävle. Se kartlänk.