Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

Studieresor till Mellanöstern

Vi arrangerar studieresor för studiegrupper med intresse av kyrka, mänskliga rättigheter, Mellanösterns historia och politik med mera. Grupperna får direktkontakt med människor och egna upplevelser att ta med sig hem. Bland våra samarbetspartners finns bland annat kyrkor, människorättsgrupper, skolor och kulturinstitutioner.

skyline över jerusalem

Bilda och SCSC arrangerar olika typer av studieresor. Många utgår från en lokal grupp som i samarbete med Bilda förbereder sin resa i en studiecirkel. Andra genomförs i ett samarbete med en skola, folkhögskola eller universitet. Ytterligare några är öppna för intresserade som anmäler sig.

Vill er församling, studiecirkel, arbetskollegium eller kör arrangera en studieresa tillsammans med Bilda, kontakta ditt närmaste Bilda-kontor.

Arrangera en studieresa tillsammans med Bilda

Vill er församling, studiecirkel, arbetskollegium eller kör arrangera en studieresa tillsammans med Bilda, kontakta ditt närmaste Bilda-kontor.

Bilda Edsbyn

 • Adress Studieförbundet Bilda
  Jonerskroken 2
  82833 Edsbyn

Bilda Östersund

 • Adress Studieförbundet Bilda
  Samuel Permans Gata 13
  831 31 Östersund

Bilda Järvsö

 • Adress Studieförbundet Bilda
  Stenegård 8
  82754 Järvsö

Bilda Malung

 • Adress Studieförbundet Bilda
  Pellpersvägen 6
  78235 Malung

Bilda Rättvik

 • Adress Studieförbundet Bilda
  Järnvägsgatan 20A
  79531 Rättvik
Inga lokaler hittades.

Klimatpåverkan

Vårt omfattande reseverksamhet till Mellanöstern sker i syfte att skapa intresse, kunskap och engagemang kring frågor som rör Mellanöstern. Tyvärr har detta viktiga folkbildande arbete en baksida i form av negativ miljöpåverkan genom de många flygresor som görs. Bilda tar sitt ansvar för resornas inverkan på miljön genom att plantera träd i Vi-skogen. Trädplanteringen bidrar såväl till fattigdomsbekämpning som till att minska de negativa effekterna av klimatförändringarna.

Läs mer på www.viskogen.se