Skip to main content

Laga och smaka vegetariskt – bra för hälsan, din plånbok och planeten

Vi träffas och lär oss laga vegetarisk mat som är god och näringsrik och kostar runt 10 kr per portion.

Kursupplägg

Hälsosam mat är inte bara för dem som har tid, ork och framför allt pengar, menar författaren Hanna Olvenmark. Vi utgår från hennes bok ”Portionen under tian” och lagar goda maträtter som vi till lunch avnjuter tillsammans.

Ledaren Lena Lundblad har ett intresse och en vilja att värma om vår framtid. Genom att börja testa laga olika vegetariska rätter och uppleva nya goda smaker så hoppas hon att intresset för klimatsmart mat ska öka.

Kursen arrangeras av Sensus i samverkan med Bilda och är en del av Bildas hållbarhetssatsning #minplanet.

Mer information

Startdatum: 25 april 2019
Dagar: Torsdag
Tid: Kl 11:00 – 13:15
Omfattning: 5 tillfällen, 15 studietimmar
Plats: EFS Gullänget, 89142 ÖRNSKÖLDSVIK
Pris: 150 kr

Läs mer och anmäl dig