Skip to main content

Cirkelsnack med Daniel Viklund

Praktiska tips för själens välmående. Har Bibeln något att säga om hur vi mår?

Daniel är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö och Operaakademiet i Köpenhamn. Frilans- och kyrkosångare. Har medverkat under många år i ”Musik vid Siljan” med Verdis, Mozarts, Brahms, Schumanns, Faurés och Duruflés Requiem, och har många mässor och oratorier på repertoaren. Han sjunger regelbundet både Johannes och Matteuspassionen och har framfört baspartiet i Haydns Skapelsen under ledning av Anders Emilsson.

Har uppmärksammats vid sommarfestivalen Musik i Ladan under flertalet år med den bejublade Pigâ ô Tyttgubben (La Serva Padrona) som han översatt till lokal daladialekt samt vid hovsångerskan Berit Lindholms Wagnerkoncert vid Confidencen.

Viklund har även varit medlem i soppopera-ensembeln i Mora under ett flertal år. Han har framträtt vid flertalet av SVT:s gudstjänster bl.a. från Slottskyrkan i Stockholm tillammans med kungafamiljen. Han hördes senast sjunga den ryska nationalsången i TV-rutan inför en landskamp i Västerås! i Nu bosatt i Strängnäs och verksam inom Frälsningsarmén.

Digital studiecirkel

Vi kommer att använda oss av Learnify, en digital mötesplats för att kommunicera, samarbeta, dela erfarenheter och lära av varandra. I plattformen finns också verktyg för att skapa och dela digitala, interaktiva material.

Upplägg

Varje studiecirkel består av 3-5 förinspelade filmklipp. Det kan vara föreläsningar, intervjuer eller samtal.

Som deltagare får du ett inlogg till en sluten studieplats på Learnify. Varje vecka publiceras ett nytt filmklipp som du tittar på när det passar dig. Du och din grupp kan sedan samtala utifrån filmklippet via en chattfunktion. Om ni önskas ses på riktigt för att föra samtalen kring det ni sett går det självklart också bra! Läs mer om Cirkelsnack och hur det fungerar här.

Intresseanmälan

Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret där du kan göra en intresseanmälan. Vi kontaktar sedan dig när vi fått ihop tillräckligt med anmälda för att starta en cirkel. Om ni är en befintlig grupp, kontakta oss så hjälper vi er vidare!

Startklara cirklar

Anmäl dig nedan