Skip to main content

Cirkelsnack med Åsa Molin

Språkets relation till tro. Om Bibelns språkvärld och vår, och att finna broarna mellan dem. Om konsten att finna ord för trons erfarenheter och verklighet, och när orden inte längre räcker till. En digitala skrivarkurs som vill inspirera, resonera och ge konkreta verktyg.

Tre samtal och träffar kring språkets relation till tro. Om Bibelns språkvärld och vår, och att finna broarna mellan dem. Om konsten att finna ord för trons erfarenheter och verklighet, och när orden inte längre räcker till. Resonemang och undervisning blandas med konkreta, frivilliga skrivövningar.

Åsa Molin är teolog och författare, lärare på Akademi för Ledarskap och Teologi där hon undervisar i praktisk teologi. Åsa har skrivit tre böcker utgivna på Libris, den senaste heter Hemvägen. Medlem i NODs redaktion, mångårig krönikör i Dagen. Bor med sin familj i Örebro och är medlem i Filadelfiakyrkan.

”Att skriva är mitt sätt att tänka. Att dra fram verkligheten i ordens ljus, och kanske är det ett sätt att älska världen, och världens skapare”.

Digital studiecirkel

Vi kommer att använda oss av Learnify, en digital mötesplats för att kommunicera, samarbeta, dela erfarenheter och lära av varandra. I plattformen finns också verktyg för att skapa och dela digitala, interaktiva material.

Upplägg

Varje studiecirkel består av 3-5 förinspelade filmklipp. Det kan vara föreläsningar, intervjuer eller samtal.

Som deltagare får du ett inlogg till en sluten studieplats på Learnify. Varje vecka publiceras ett nytt filmklipp som du tittar på när det passar dig. Du och din grupp kan sedan samtala utifrån filmklippet via en chattfunktion. Om ni önskas ses på riktigt för att föra samtalen kring det ni sett går det självklart också bra! Läs mer om Cirkelsnack och hur det fungerar här.

Intresseanmälan

Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret där du kan göra en intresseanmälan. Vi kontaktar sedan dig när vi fått ihop tillräckligt med anmälda för att starta en cirkel. Om ni är en befintlig grupp, kontakta oss så hjälper vi er vidare!

Startklara cirklar

Anmäl dig nedan