Skip to main content

Cirkelsnack – digitala samtalscirklar

Cirkelsnack är en serie digitala studiecirklar som du kan delta i på distans.

Upplägg

I Cirkelsnack får du ta del av inspelade föreläsningar, samtal och intervjuer med intressanta gäster. Varje studiecirkel har ett tema och består av 3-5 filmklipp.Vi kommer att använda oss av Learnify, en digital mötesplats där man kan dela erfarenhet och lära av varandra.

Som deltagare får du ett inlogg till en sluten studieplats på Learnify. Varje vecka publiceras ett nytt filmklipp som du tittar på när det passar dig. Du och din grupp kan sedan samtala utifrån filmklippet via en chattfunktion.

Läs mer ingående om upplägget här.

David och Johan berättar om Cirkelsnack i filmen nedan!

Gäster och teman:

  • Birger ThuresonKonsten att vara den man är utifrån livets alla skeenden och platser
  • Josefine AreniusGenerationernas möjligheter och utmaningar i församling
  • Joel HalldorfGud: Jakten – Om de existentiella strömmar som flyter genom vår samtid
  • Åsa Molinorden och Ordet – språkets relation till tro
  • Daniel ViklundSjälens välmående

Fler gäster planeras och vi meddelar så snart nya namn är klara! Håll utkik här på sidan!

Hur går jag vidare?

Det finns två sätt att delta i ett Cirkelsnack:

  1. Ni är en befintlig grupp. Om ni är en befintlig grupp, kontakta oss så hjälper vi er vidare! Meddela hur många ni är i gruppen samt vilket Cirkelsnack ni är intresserade av.
  2. Du intresseanmäler dig till en eller flera av våra Cirkelsnack. Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret. Dessa är öppna för alla, så här har du möjlighet att möta nya människor med samma intressen som du! Nya cirklar kommer starta kontinuerligt i takt med att vi får in anmälningar.

Cirkelsnack-cirklar

Läs mer om cirklarna nedan

Cirkelsnack med Birger Thureson

Cirkelsnack med Birger Thureson

Konsten att vara den man är utifrån livets alla skeenden och platser. Ska man efter yrkeslivets slut bara dra upp årorna, luta sig bakåt och passivt driva med tidens ström? Eller kan pensionärslivet vara fyllt av meningsfulla uppgifter och spännan...

Cirkelsnack med Joel Halldorf

Cirkelsnack med Joel Halldorf

Alla jagar vi efter det heliga, det som ger existentiell svindel, och vi söker svar på eviga frågor som: Vem är jag, vad är meningen – och finns det något som är värt att kallas heligt?

Cirkelsnack med Åsa Molin

Cirkelsnack med Åsa Molin

Språkets relation till tro. Om Bibelns språkvärld och vår, och att finna broarna mellan dem. Om konsten att finna ord för trons erfarenheter och verklighet, och när orden inte längre räcker till. En digitala skrivarkurs som vill inspirera, resoner...