Skip to main content

Bildas digitala erbjudande

Digitalisering avser ursprungligen och i tekniska sammanhang omvandling från analog till digital representation av information med nollor och ettor, exempelvis genom sampling av ljud och mätsignaler eller genom skanning av bilder.

Det kan också betyda att göra folkbildning mer jämställd och tillgänglig för fler genom digitala och interaktiva studiematerial som är tillgänglighetsanpassade. Oavsett om din förening, cirkel, församling eller organisation har kommit långt på vägen eller är intresserade av att veta mer eller lära hur en digitalisering kan vara till er fördel, så finns vi här för er.

Bilda verkar för att vara inkluderande i alla våra verksamheter och vara relevanta för många människor.

Vi har personal med bred kompetens, en rad olika tekniska funktioner, lärplattformar, digitala studiematerial och mycket mycket mer för att stötta er verksamhet. Nedan har vi listat en rad funktioner som finns tillgänliga för alla vi samverkar med. Kom ihåg att din kontaktperson på Bilda kan hjälpa dig att undersöka ifall vi kan hjälpa er genom att stötta eller utveckla er verksamhet i en digital tid. Har ni utbildningsmaterial eller kursunderlag som ni önskar göra tillgängligt digitalt och nå fler? Kanske vill ni pröva att starta en distanskurs på nätet? Vi finns här och tillsammans bildar vi för livet, i en digital tid.

Hitta din närmsta kontakt på Bilda

Vi som specialiserat oss på just digitalisering och sådan verksamhetsutveckling heter Emelie och Camilla. Kontakta oss gärna för att bolla en idé eller få digitala tips.

Mer av Bildas digitala erbjudande