Skip to main content

Bildas digitala erbjudande

Här samlar vi kontaktuppgifter, tips och inspiration till hur vi kan börja göra er verksamhet mer digital.

Vi har personal med bred kompetens, en rad olika tekniska funktioner, lärplattformar, digitala studiematerial och mycket mer för att stötta och utveckla er verksamhet.

Kom igång med digital verksamhet

Det går bra att kontakta någon på ditt lokalkontor, eller någon av oss som specialiserat sig på just digital utveckling nationellt; Emelie Jönsson eller Camilla Enocksson

Har ni utbildningsmaterial eller kursunderlag ni önskar göra tillgängligt digitalt och nå fler, eller vill ni pröva att starta en studiecirkel på nätet?  Kontakta oss för att bolla en idé eller få digitala tips.

Längre ner finns fler kontaktpersoner runt om i landet som du också kan vända dig till.

Digital verksamhetsutveckling

Digital folkbildning kan också betyda att göra folkbildning mer jämställd och tillgänglig för fler genom digitala och interaktiva studiematerial som är tillgänglighetsanpassade. Oavsett om din förening, cirkel, församling eller organisation har kommit långt på vägen eller är intresserade av att veta mer eller lära hur en digitalisering kan vara till er fördel, så finns vi här för er.

Exempel på vad vi kan stötta med:

  • Inventering av (digitala) utmaningar eller behov i er verksamhet
  • Stöd till utveckling av digital verksamhet
  • Digitalisering av studiematierial, guider med mera
  • Digitala tjänster/verktyg för att skapa interaktiva studiematerial
  • Digitala mötesplatser för föreningar, medlemsorganisationer eller andra grupper där ni kan dela länkar, filer och erfarenheter
  • Rabatterade priser hos We are voice, ett digitalt verktyg för körer
  • Digital anmälningshantering till kurser eller andra arrangemang
  • Streaming eller filmning av konserter, föreläsningar eller annat att använda i er verksamhet

Gör kurser och material tillgängliga för fler

Genom att göra studiematerial eller hela kurser tillgängliga på nätet kan fler använda dem. Vi har kunskap och personal som kan stötta er i detta. Vi använder plattformen Learnify till många av våra redan digitaliserade utbildingar. Ett exempel är är vår webbaserade ledarutbildning.

Verktyg för att lyckas digitalt

Bildas e-tjänst

Bildas e-tjänst är en plats där kontaktpersoner kan skapa och hantera och studiecirklar och kulturprogram. Cirkelledare kan rapportera närvaro i e-tjänsten. Allt för att slippa tidskrävande administration och ge mer tid till verksamhet.

E-tjänst

Learnify - en digital mötesplats

Learnify är en digital mötesplats som olika grupper kan använda för att kommunicera, samarbeta, dela erfarenheter och lära av varandra – exempelvis i studiecirkelform. I plattformen finns också verktyg för att skapa och dela digitala, interaktiva material.

Learnify – en digital mötesplats

We are voice

We Are Voice musiktjänst ger körer tillgång till en bred katalog med både moderna poplåtar och klassiska köralster. Genom ett samarbete med We Are Voice får körer anslutna till oss tillgång till tjänsten.

We are voice

Prata med oss om digital verksamhet

Våra arrangemang inom

Digital delaktighet