Skip to main content

Arbetsliv

Vi erbjuder studiecirklar och kurser på distans för dig som är arbetssökande. Det kan handla om att öka kompetensen inom ett specifikt ämne eller att bli bättre på att söka jobb.

Arbetsliv
Visa innehåll för hela Sverige

Verksamhet för arbetssökande

Vi erbjuder studiecirklar och kurser på distans för dig som är arbetssökande. Det kan handla om att öka kompetensen inom ett specifikt ämne eller att bli bättre på att söka jobb. Våra kunniga och engagerade ledare är med dig hela vägen!

Vi riktar oss till dig som är mellan 19-64 år och där dina möjligheter att arbeta påverkats av coronakrisen. Du ska vara bosatt i Sverige och ha svenskt personnummer.

Bakgrund

Regeringen har bett Sveriges studieförbund införa kompetenshöjande insatser på distans, för att lindra coronakrisens effekter på arbetsmarknaden genom fortbildning för omställning.

Studiecirkel, kurs och evevemang

Lär dig något nytt tillsammans med oss!

En kväll med snack om bransch och företagande

En kväll med snack om bransch och företagande

Välkommen till en kväll med snack om bransch och företagande! Är du musiker och funderar på att starta företag? Funderar du på hur ett managementbolag funkar? Eller klurar du kanske på vilka andra sätt man kan få in pengar nu när live-scenen ser u...

 • Distans
  Distans
 • Datum
  Kommande
 • Tillfällen
  Måndag 18:00 - 21:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer

Vill du veta mer? Hör av dig!

Vi har varit med själva! Vi har alla egna erfarenheter inom ämnet, vilket underlättar när vi samarbetar. Det är bara att höra av dig om du undrar något.

Inga personer hittades.