Skip to main content
Regeringen skär ned studieförbundens statsanslag med 500 miljoner. Var tredje krona försvinner. Läs mer och agera nu

Vill du att vi kommer och besöker er?

Uppdaterad:

Boka då in en kväll tillsammans med oss där vi bland annat kan prata kring vårt samarbete, gå igenom cirkelledarpedagogik eller hur vi kan utveckla grupper och programverksamhet. Vi har en bredd av ämnen som vi kan erbjuda er!

Om du är tillhör en förening, samverkanspart eller församling som vi samverkar med, kommer vi gärna till er och anordnar en Bildakväll. En sådan kväll kan exempelvis innehålla att Bilda berättar om vad vi kan göra tillsammans med er, hur vi tillsammans tar hand om ledare, hur vi kan utveckla grupper och programverksamhet. Men det kan också vara en kväll där vi tillsammans går igenom cirkelledarpedagogik och metoder. Vi har en bredd av ämnen som vi kan erbjuda till er beroende på ert behov. Vi kan också samverka med andra aktörer på er ort och där vi tillsammans gör en kväll med ledare från olika samverkansparter. Och bäst av allt kvällen är helt kostnadsfri!

Ja, vi vill ha ett besök av er!  

Första steget är att du hör av dig till din kontaktperson på Bilda och berätta om era önskemål och behov så skräddarsyr vi därefter en kväll tillsammans med er!

För att genomföra en Bildakväll behöver ni också:

  • Själva kunna ordna med deltagare där minst 8 personer behöver närvara. Exempelvis era cirkelledare, en styrelse eller liknande.
  • Se till att de som ska delta har genomfört Bildas grundutbildning för cirkelledare, alternativt att vi bokar in att den visas på plats.