Skip to main content

Sångcompaniet – Alla kan sjunga

Glädjen att få sjunga tillsammans är Sångcompaniets hjärta.

Sångcompaniet 
Nu börjar vi igen med Sångcompaniet! ÄNTLIGEN 🙂 Covid-anpassat såklart!

Start 7 september 2021. Vi har denna termin två grupper, för att minska antalet sångare per gång och du väljer den grupp som passar dig i tid; 18.00-19.00 eller 19.30-20.30. Den gruppen du sen valt är den grupp som du tillhör hela terminen. Anmälan gör du nedan genom att välja den grupp du vill gå och klickar på Anmäl dig.

Max 100 personer per grupp. Så först till kvarn….

Kostnad: 900 kr för hela terminen (12 gånger) eller 475 kr för halva terminen (6 gånger) I anmälan behöver du välja om du vill köra hela eller halva terminen. Vi skickar sen ut en faktura utefter valet för termin. Väljer du halva terminen går du på träffarna mellan den 7 september fram till den 12 oktober. Om du har angett mejladress kommer fakturan att komma på mejl, vill du ha den i brevlådan kontaktar du Studieförbundet Bilda.

Glädjen att få sjunga tillsammans är Sångcompaniets hjärta. Kören samlar många människor som under ledning av körledare Elisabeth Odebäck och kapellmästare Alf Rikner får sjunga allt i från pop, rock och gospel till visor och musicals. Med en avslappnad attityd blir allt roligt och lustfyllt!

Varje termin sjunger kören ungefär 50 nya låtar. Det är ingen vanlig kör som övar noga för att allt ska bli perfekt, kvällen är fylld av energi, glädje och härligt tempo. Efter varje övning läggs de nya sångerna till i Spotify-listan.

Vi hoppas kunna erbjuda fika varje tisdag från 17.30
Det finns förhoppningsvis möjlighet värma upp stämbanden med fika och god gemenskap innan varje tillfälle. Från 17.30 finns det kaffe, te och mackor en trappa ner.

Framträdande
Kören provar gärna nya saker och samarbeten. På Cityfestivalen 2016 hade Sångcompaniet en egen allsångskonsert på Stora torget tillsammans med ett stort band och samma kväll medverkade kören i Carolas konsert på Fiskartorget. Julen 2019 sjöng kören tillsammans med Jan Johansen i en uppskattad julkonsert. Att delta på framträdanden är helt frivilligt.

Eftersnack
Om du skriver din mejladress i anmälan så får du ett informationsbrev från Sångcompaniets ledare med allt du behöver veta inför och efter varje övning.

Gå gärna med i Facebookgruppen ”Sångcompaniet Västerås” där du kan skapa kontakt med andra kördeltagare och få del av information om kören.

Ta gärna med en egen vattenflaska till körövningen!

Frågor
Ansgarskyrkans expedition:  Ring 021-14 07 01 eller mejla till kontakt@ansgars.se.

Fakturafrågor: Anso Berg, studieförbundet Bilda, anso.berg@bilda.nu 019-601 53 57

Sångcompaniets ledare:
Alf Rikner, 070-618 87 11
alf.rikner@equmeniakyrkan.se

Elisabeth Odebäck
elisabeth.odeback@ansgars.se