Skip to main content

Provtänk med Johan och Jimmy – digitala lunchsamtal

Uppdaterad:

I provtänk med Johan och Jimmy blir du en del av ett samtal lika naturligt som på AW:n eller kyrkfikat.

Johan är teolog och bibellärare och utöver sin tjänst som verksamhetsutvecklare på Bilda är han redaktör för tidskriften NOD. Jimmy har lång erfarenhet som pastor, och arbetar sedan hösten 2020 som verksamhetsutvecklare på Bilda.

Upplägg

Upplägget är enkelt. En kort (ca. 10 minuter) dialog mellan Johan och Jimmy med efterföljande samtal där du bjuds in att tänka högt. Vi kommer att röra oss brett och fritt i olika ämnen. Ibland hämtat från en bok som lästs, en insändare som skrivits eller en aktuell TV-serie. Ofta med en frågeställning utifrån ett kristet/teologiskt perspektiv.

Vi hoppas att de som deltar växer i förståelse för andra sätt att tänka eller får fler argument för sin egen ståndpunkt. Med det sagt har vi högt i tak, en bred korridor och en stor dos av nyfikenhet.

  

Hur går jag vidare? 

Här nedanför ser du vilka Provtänk med Johan och Jimmy som är på gång. Du anmäler dig genom att klicka på rubriken till det tillfälle du är intresserad av. När du anmält dig får du en videolänk till mötet via e-post, senast 15 minuter innan det börjar