Skip to main content

Malmö Dance Camp 2022

Uppdaterad:

Malmö Dance Camp är tillbaka med dansare från hela Sverige! Andra upplagan av det populära dance campet går av stapeln den 26 november.

Malmö Dance Camp är ett dance camp som är gratis för alla Malmös ungdomar mellan 13–25 år och tar plats under en och samma dag på Arena 305 i Malmö. Dansare från delar av Sverige har bokats som håller fartfyllda workshops i alla möjliga olika stilar. Malmö dance camp hålls den 26 november kl. 12.00-18.00.

Bakom satsningen står Arena 305 och projektleder gör Malmöprofilen Benjamin Anderberg och grundaren av produktionsbolaget ”Entertainmo Productions” Robin Pihl. De är bland annat kända sedan tidigare för att ha anordnat events på Malmö Live, The show off! på Pildammsteatern med Malmö Sommarscen och Malmöfestivalen i deras ämbete för Bowdown Dance Academy.
Så här säger Benjamin om satsningen och dess bakgrund: ”Att få göra Malmö Dance Camp för andra gången är en dröm. Att få möjligheten att bredda konceptet och göra det större höjer kvalitèn ytterligare. För varje camp vill vi bidra med något nytt och spännande” Robin fyller i med: ”Vi är superglada att vi får fortsätta denna resa tillsammans med Arena 305 och dansskolorna. Denna gång har vi ändrat innehållet lite efter efterfrågan och vi räknar med fullt hus. Supertaggade!”

Arena 305, som är ett kulturhus för unga i Malmö, kommer stå som värd för eventet på lördagen.

  • 26 november 12.00-18.00
  • Gratis för alla
  • 13–25 år