Skip to main content

Kulturkompis Familj

Är du och din familj nyfiken på andra kulturer? Då ska ni prova Kulturkompis Familj!
Kulturkompis Familj är för dig som vill träffas familj till familj, gärna gör en utflykt till havet, lekparken, biblioteket eller skogen tillsammans med andra

Kulturkompis Familj på Gotland är en del av Bildas projekt Kulturkompis och sker i samarbete med Bilda, Biblioteken Gotland och Integrationsenheten.

Så här går det till

Anmäl din familj via knappen nedan. På träffen får familjerna information om hur Kulturkompis Familj går till, samt ett litet startpaket med spel och tips på aktiviteter ni kan göra tillsammans. Materialet innehåller även olika förslag på spännande samtalsteman. Efter introduktionen träffas familjerna på egen hand, 3 gånger och rapporterar dessa träffar till Bilda.

Vem kan anmäla sig?

Du som vill att din familj ska få erfarenhet av andra kulturer. Familjer med barn 0-12 år eller par som har utflugna barn och tid för utflykter med en annan familj. Familj som kommer från ett annat land och som bott i Sverige några år.

Fler samarbeten, projekt och initiativ

TIA och NAD i Skåne
  • Projekt och initiativ

TIA och NAD i Skåne

Studieförbundet Bilda har fått i uppdrag att jobba med nyanlända personers etablering i Sverige genom insatserna TIA (Tidiga Insatser Asyl) och NAD (Nätverk ...