Skip to main content

Digitala föreläsningar och workshops inom spa och wellness

Uppdaterad:

Under våren kommer ledaren Jonas Hedqvist att hålla ett antal föreläsningar, workshops och kurser inom spa och wellness. Dessa kommer alla att ha fokus på hur du kan främja din livskvalité. Samtliga ges online, vilket innebär att du kan delta oavsett vart du befinner dig i landet.

Känner du dig stressad och har svårt att hitta balans i vardagen?
Vill du veta mer om hur du kan ta hand om din kropp?
Saknar du redskap i hur du på bästa sätt kan återhämta dig efter en jobbig eller intensiv period?
Vill du tillsammans med andra förbättra din vardag?
Då är detta något för dig!

Kurserna syftar till att på ett konstruktivt sätt motivera till handling. Att tillsammans med andra utforska hur du kan förbättra din livskvalité, sänka stressnivåerna, ta hand om din kropp och må bättre.

Om ledaren:
Jonas Hedqvist har arbetat med att skapa spa- och wellnessupplevelser i över 10 år för några av Sveriges och världens mest prestigefyllda resorts, hotell och spaanläggningar. Allt från trendiga träningskoncept till holistiska behandlingsupplevelser med inspiration från hundraåriga traditioner. Bland hans uppdragsgivare finns allt från superexklusiva hotell på Miamis South Beach till Svenska Kyrkans första Spa, Andrum, i skånska Höör. Oavsett sammanhang så styrs Jonas alltid av ledorden omtanke och upplevelse. Ledord som också finns med som ett genomgående tema i hans kurser och workshops. 2022 är Jonas med och öppnar ett av världens första digitala span. En utmaning utöver det vanliga som verkligen sätter kreativiteten på prov. Hur kan man rimligen återskapa kraften av beröring och den miljö och atmosfär man upplever på ett riktigt spa? Några av de tekniker som tagits fram för detta används för att ge dig en nära upplevelse utöver det vanliga även genom dataskärmen.

Jonas Hedqvist porträttbild

Frågor
Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till vår verksamhetsutvecklare Benjamin så berättar han mer!