Skip to main content
Regeringen skär ned studieförbundens statsanslag med 500 miljoner. Var tredje krona försvinner. Läs mer och agera nu

Cirkelsnack med Niklas Källner

Uppdaterad:

Den obehagliga tystnaden. Brukar du också kasta ur dig plattityder som ”åh vilket vackert väder” för att snabbt bryta den? Då är det här precis det cirkelsnack du behöver.

Cirkelsnacket bygger på filmade samtal med journalisten Niklas Källner som delar med sig av sina bästa tips på hur man fixar kallpratet – som faktiskt är ett viktigt kitt för goda relationer. I cirkeln går vi igenom vad kallprat är och framför allt hur man gör. Vi utgår från Niklas bok Och bilen går bra?.

Boken ger både konkret vägledning i olika vardagssituationer och bjussar på roliga anekdoter från såväl världspolitikens arena som sfi-klassrummet. Intressanta historier kring människor och företeelser som alla har med kallprat att göra, blandas med intervjuer med olika yrkesgrupper, fakta, konkreta tips på hur man blir en bättre kallpratare och Niklas personliga reflektioner.

Niklas Källner är journalist och programledare. Han är känd från tv-program som Arvinge okänd, von Svenssons kläder, Delat land och talkshowen I Särklass med Niklas. För många är han också bekant som reportern som får människor att öppna sig i SVT:s tittatsuccé Skavlan.

Cirkelsnack med Niklas Källner utgår från boken Och bilen går bra?.