Skip to main content
Regeringen skär ned studieförbundens statsanslag med 500 miljoner. Var tredje krona försvinner. Läs mer och agera nu

Cirkelsnack med Åsa Molin

Uppdaterad:

Språkets relation till tro. Om Bibelns språkvärld och vår, och att finna broarna mellan dem. Om konsten att finna ord för trons erfarenheter och verklighet, och när orden inte längre räcker till. En digitala skrivarkurs som vill inspirera, resonera och ge konkreta verktyg.

Tre samtal och träffar kring språkets relation till tro. Om Bibelns språkvärld och vår, och att finna broarna mellan dem. Om konsten att finna ord för trons erfarenheter och verklighet, och när orden inte längre räcker till. Resonemang och undervisning blandas med konkreta, frivilliga skrivövningar.

Åsa Molin är teolog och författare, lärare på Akademi för Ledarskap och Teologi där hon undervisar i praktisk teologi. Åsa har skrivit tre böcker utgivna på Libris, den senaste heter Hemvägen. Medlem i NODs redaktion, mångårig krönikör i Dagen. Bor med sin familj i Örebro och är medlem i Filadelfiakyrkan.

”Att skriva är mitt sätt att tänka. Att dra fram verkligheten i ordens ljus, och kanske är det ett sätt att älska världen, och världens skapare”.