Skip to main content

Bodtrappan i Ölme

Uppdaterad:

Söndagen den 9 juli gästas Bodtrappan av Ida och Malte Hallquist, trio med Jeanette Grahn, Pelle Claesson och Magnus Andersson samt Ingela och Per Öhman.
Bodtrappan i Ölme är en gammal tradition från tiden när Karin och Henric Swahnberg drev Ölme diversehandel. Nu när lanthandeln flyttat hem till Ölme i västra Kristinehamn återupptas traditionen igen.

Ida blev känd via TV-serien ”Ack Värmland” där hon bl.a. spelade med Kristinehamnaren Mia Skäringer och under Idol 2022 lämnade hon ingen oberörd under sitt deltagande. Hennes pappa Malte är en riktig multikonstnär och jobbar som komiker, föreläsare, skådespelare, lärare och musiker bara för att nämna något.

Ingela och Per Öhman är mångkonstnärer i Kristinehamn. De underhåller och anpassar sitt program efter publiken. Barnsånger, berörande visor eller blues -vad tror du det blir på Bodtrappan i Ölme? Den som kommer får se, höra och njuta av på plats!

Från Örebrotrakten kommer en relativt nybildad trio men med många års erfarenhet bakom sig som musicerande i både mindre som större sammanhang. Jeanette, Pelle och Magnus lovar att bjuda på en salig blandning av mer eller mindre kända låtar. Det blir trallvänligt, glatt och kanske en smula känslosamt.

Biljetter kostar:
Förköp- Vuxen 250:-, Barn 10-16 år 150:-, Barn 5-9år 50:- plus serviceavgifter
Vid dörr i mån av plats- Vuxen 300:-, Barn 10-16 år 200:-, Barn 5-9år 100:-
Biljetter kan du köpa hos Kristinehamns turistbyrå samt på ticketmaster.se.
Handikappbiljett inkl. ledsagare bokas hos Kristinehamns turistbyrå 0550-88187.

Du kan även boka en tallrik med Mor Carins goda ostkaka med syltbuffé för 120:- i förköp och 150:- på plats om det finns kvar. Det serveras innan showen kl. 15:00 eller i pausen 17:30.
Det kommer finnas annat att köpa som glass, dryck, korv och bröd m.m.

Ta gärna med egen stol/filt för att sitta på under framträdandena.

Parkering sker på anvisad parkering vid Ölmeskolan och Ölme IP.

Välkommen till Kristinehamn! På www.visitkristinehamn.se kan du läsa mer!